GARFIELD
GARFIELD
Datum narození: | 19.6.1978 |
Místo narození: | Kuchyň maminky Leony |
Váha po narození: | 5 liber a 6 uncí |
Nynější váha: | Perfektní:"Díky své váze jsem ve skvělé kondici" |
Oblíbený sport: | Pilné spaní |
Věrný přítel: | Pooky, jeho plyšový medvídek |
Nejlepší přítel: | Odraz v zrcadle. |
Oblíbené jídlo: | Lasagně |
Oblíbený úkryt: | Nádoba na sušenky |
Koníčky: | Jedení a spaní"Možná je toho k životu potřeba víc, ale doufám, že ne!" |
Oblíbený nápoj: | Káva"Dost silná, aby postavila na nohy" |
Oblíbený citát: | "Ráno je lepší, když začíná později" |
Oblíbený znak: | Lenost:"Někdo říká lenost. Já říkám hluboké myšlení." |
Oblíbené cvičení: | Preferuje ležení nebo sezení |
Nesnáší: | Pavouky a pošťáky |
RAJČATOVÉ LASANĚ.
INGREDIENCE: 1 kg rajčat, 1 stroužek česneku, 100g cibule, 1 svazek polévkové zeleniny, 2 lžíce oleje, sůl, pepř, muškátový oříšek, 60g másla, 50g hl. mouky, 75 ml mléka, 220g strouhaného eidamu, 50g strouhané goudy, 15 plátků slaniny, 400g vařené šunky (kostky), 200g malých rajčat.
POSTUP PŘÍPRAVY: Rajčata umyjeme a nakrájíme na kostky. Česnek a cibulku posekáme. Zeleninu nadrobno pokrájíme. Česnek a cibulku osmahneme na oleji, vmícháme rajčata s polévkovou zeleninou a společně dusíme, dokud nevznikne hustá omáčka. Osolíme a opepříme. Na másle osmáhneme mouku a za stálého míchání přiléváme mléko. Krátce povaříme, osolíme, opepříme a ochutíme muškátovým oříškem. Smícháme 220g eidamu a goudy. Formu vymažeme a vložíme do ní 3 lasaně. Pokryjeme šunkou a sýry a střídavě zaléváme oběma omáčkami, dokud vše nespotřebujeme. Pečeme v troubě asi 30 min. rajčata pokrájíme a obložíme jimi lasaně. Okořeníme a posypeme sýrem. Zapékáme asi 10min.
gárfča
(hippie, 30. 4. 2011 13:44)